Längtan!

Hösten är mysig. Ligger och lyssnar på musik i mörkret. Alla färger är underbara. Igår när jag gick till jobbet regna det blad. Dem vackra bladen var överallt.
Snart är det dags för för flytten och jag längtar så otroligt mycket. Ska bli så himla skönt och få utrymme att röra sig på. Idag var jag själv hemma i tre timmar känndes nästan konstigt eftersom det sker så himla sällan. Måste erkänna att jag blev lite rastlös. Men det var riktigt skönt iallfall. Idag gick runt lite på stortorvet och hitta världens mysigaste varmaste pläd. Det var en pälspläd med fleec på under sidan, blir mysigt och dra över sig din i vinterkylan framför brasan. :)
Räknar ner varje dag till flytten det är det enda jag kan tänka på! Det kommer bli så mysigt har en bild i huvudet på hur jag vill att sovrummet ska se ut! Det kommer bli vackert och mysigt. Men nu ska jag se om varm vattnet har kommit tillbaka i duschen.

Helgen är över

Helgen är alltid för fort över. Gårdagen bestod a en promenad bort till Thomas och Monica lite kaffe och sedan iväg och köpa alkohol inför matchen. Blev riktigt besiken över oturen vi hade i fotbollen. Efter matchen som vi för övrigt tittat på hemma hos oss. Satte vi på musik och börja dricka rejält för och glömma bort förlusten. Vi kom iväg till KAOS vid ett tiden där det var ganska så knökat med folk. Hela vårt sällskap var ganska dragna så vi hade ritkigt trevligt och kult. Dessvärre har den här dagen spenderas i soffan med datorn i knät flera timmar!
Nya krafter inför imorgon??


Ny lägenhet!

Insåg att jag inte har skrivit på evigheter. Skriver för att min familj och vänner ska veta hur jag har det här i Oslo så ska uppdatera er lite om vad som händer här hos mig.
Vårt lilla kolektiv på 4 personer ska flytta till en väldigt fin lägenhet. Det är en gamalbygnad brevid slottsparken. Så lägenheten är bygd på ett gammalt sätt. Det är högt i tak 3 meter, tjocka väggar, stora fönster, rossetter i taket och stort som ett slott rättare sagt 127 kvadrat meter. Det kommer att bli underbart att bo där. Det kommer finnas massa plats att röra sig på. Jag och Niklas får det största rummer och de är så stort att vi kan ha soffa och tve i rummet. Har redan börjat inreda rummet i huvudet. Vi ska åka och handla saker till den nya lägenheten så fort vi flyttar in. Vi ska flytta den 1 november men förmodligen får vi komma in en vecka förre.
Längtar ihjäl mig !

Här är lite bilder på slottsparken och lägenhetsfasaden  som liger tio meter från oss! Det är skönt och ha en park som man kan hänga i på sommrarna.


Se hela bilden












Cats

Veckan som har gått har varit den tuffaste jobb veckan hitils för jag har haft så lite enerige i kroppen. Klockan 16:00 Fredag den 9 oktober går jag till t-banan för att äntligen känna att helgen är här. Går en stund på Karl Johan för att sedan ta trikken hem.
Väl hemma säger älsklingen att jag ska göra i ordning mig fint för att han har en överaskning.
Jag hoppar in i duschen, tar på mig en fin klänning och känner att veckan bara rinner av mig och jag är lycklig. Vi tog trikken ner till nationalteatret och köpte lite godis och dricka. Sedan gick vi till Chat Noir som är en revyteater här i Oslo. Vi köpte oss dricka i baren och sedan leta vi efter våra platser vi satt på balkong, så man ser ner på scenen. Det var verkligen mysigt. Vi såg musikalen Cats den var super bra. Skådespelarna dansa och sjöng så himla vacker man blir trollbinden när man ser dem. Dräkterna dem hade var fina med. En romantisk kväll i Oslo med sin älskling är inte fel så här på hösten.

Se hela bilden


RSS 2.0