Bär

Igår var vi på stranden hela dagen. Fick lite färg faktist! :) Tog mig mitt första dopp för i år, det var härligt.
Det var massa folk på stranden igår. En fördel med att bo i oslo är att man kan ta buss till strändena och dem går hela tiden. :)

Dagen startades med  en pankakas frukost med bär och kiwi. Mumss så gott.


Sommar sommar och sol

Nu ska jag iväg och träna sedan blir det stranden. Ska åka till huk badstrand fick tips att åka ditt. Det går bussar hela tiden dit ut , buss 30 mot bygdo,huk !

Tar med mig kameran så ni får se lite bilder sedan. Kan medela att jag ej kommer bada eller??


Sommar

Det blir inget besök hem denna helgen.:( Man kan inte göra allt, de jag glädjer mig till är sommaren kommer i helgen. 27 grader på lördag! Äntligen sommar.


Änglar och Demoner

I torsdags var det super fin väder fram till kl 14:30. Hela förmiddagen gick vi runt i vårt område vi stana på donken och köpte oss lite mat. Satt oss i en park och käka. Super mysigt. Eftermiddagen spenderades inomhus då det va Oska,blixt(en gång) och regn.

Gårdagen var de regn hela dagen så vi var hemma mestadels. Jag laga Taboule med pitabröd. Det innehåller coscous,lök,persilja,timja,tomat,gurka och pressad citronsaft och till de gjorde jag en kezoröra. Det var super gott.  Tror att det är libanesiskt. :d Sedan gick vi på Änglar och Demoner. Filmen var riktigt bra den var lite mer spänning i filmen än Da vince koden.  Tom hanks är kodknäckare i filmen det varkar var ett grymt jobb :P Skulle kunna tänka mig och vara det. Men tyvärr är inte logiskttänkande min starka sida.


Nu är det vita moln på himlen så man ser den blåa skyn. Nu väntar jag på Niklas så ska vi ta oss en tur ute. Ikväll ska vi hem till Elisabeht på fest det ska bli kul.

Ps. En riktigt bra låt lyssna



Långledig

Härligt har fyra långa lediga dagar framför mig. Nu har det spruckit upp på himlen ! Ska slänga på mig kläder och dra ut i den härliga solen. Ska njuta av helgen till fullo för dem två kommande helgerna som kommer blir det massa resande. Ska nog hem till trollhättan och se på när min syster spelar teater och helgen efter det blir det dop i Kungsbacka. Det är min underbara vän Emilys son Vincent som ska döpas. Den helgen fyller även Niklas år. :)

Så de blir en lång helg i Oslo nu och ska njuta av de. Man saknar Oslo när man är borta så mycket härifrån. Men de är ju ett väldigt gott tecken, det betyder ju att jag stor trivs här.

17 mai

Min första 17 mai i Norge!
Vilken härlig stämmning det var i Oslo i Söndags! Dem har verkligen en fin tradtion den 17 mai. I Oslo går de flesta skolorna i tåg på karljohan förbi slottet och så står kungafamiljen och vinkar. Så är de massa människor som står och tittar. Det är verkligen en stor folkfest!  Att se så många glada människor överallt med sina folkdräkter känndes så mysigt. 
Vi satt i slottsparken, den ligger brevid slottet i Oslo. Under eftermiddagen/kvällen gick vi till kubaparken och såg på lite olika band som spelade bla. Promoe. 
En strålande sol hade vi hela dagen med.  

Imorgon är de sista jobbdagen för mig i veckan är ledig fyra dagar!  Härligt


Försökte hitta en bild så man ser hur mycket folk det är.


Seger!!!

Yess min älsklings låt van ! Alexander rybak ! Han har sån utstråling och låten är grym.´Precis hemkommen från festen är jag nu.


Parkhäng.

Idag verkar det bli strålande väder!  Ska ta en lång promenad i solen och kanske sätter man sig i en park och njuter. I eftermiddag ska vi iallfall grilla i sofienbergparken eller slottsparken vi får se vilket av det de blir och sedan blir det nog utgång.  Igår köpte jag jordgubbar som jag och Niklas myste med.

Köpte nya "fest"  skor igår på din sko. 

Sandalette 
Rätt tjusiga tycker jag


 


Skor

Spendera mycket tid på att hitta skor idag, leta efter bekväma skor (inte de lättaste)! Titta i varenda skobutik på Karl Johan! Till slut hitta jag ett par snygga och bekväma pumaskor! En underbar kombination.
 Det är den här modelen fast med lite rosa detaljer
Puma: Future CatSträcken är rosa och där man har skosnöret i.
Pumans kontur är rosa

17 mai

Dagen har beståt av jobb,tränning och mathandlig. Försökte plocka i mycket grönt och frukt i mat korgen måste äta sunt och ingen skit det räcker inte bara med och träna. Men de är ju super gott med kiwi,bannan,hallon,blåbär, röda äpplen. Det märks i hela Oslo att 17 mai är precis bakom hörnet. Det ska bli super roligt att vara här eftersom man har hört att Normänen blir galna, de är verkligen fest. :D  Blir förmodligen grillning till  helgen funderar på grillspet och majskolvar !
På fredag firar vi 17 mai på dagis, vi ska grilla, äta glass och massa med lekar och 17 mai tåg? :P

Se hela bilden


Movie

I söndags var jag och Niklas på bio, det blev Startrek. Det var en bio film!! Älskar salongen på Biografen Ringens vi satt i sofforna ! Ass goa måste gå till salongen delux någon gång med! Det är sådana bios man ska gå på riktigt söndags lyx!

Igår blev det elixia och en riktigt taggad Andrea! Skön tränning, Imorgon blir det tyvärr ingen Girya hinner bara dit när jag har tidligvakt. Men får ta ngt annat pass.

Idag underbart väder har avrit ute hela dagen på jobbet nu ska det väl lagas mat med.


Party

hemkommen från inlyttingsfesten. Hade verkligen jättekul :D

Blus

Idag har jag handlat lite kläder. Det blev en fin vit blus och två linnen. Så köpte jag även en snygg volcom t-shirt till Niklas . Han fyller ju år snart så han fick den som en liten förskottspressent. :d Men han ska få mer när han fyller år den 5/6 min älskling. Imorgon har jag senvakt, sluta fem på en fredag är inte så kul.  Men när det är fint väder gör det inte så mycket för då är man ute hela eftermiddagen så jag hoppas på det.!

Love and Light


Himlen är blå

Idag har de varit en fin dag vädermässigt. Hade tidigvakt idag så efter jobbet drog jag till giryan. Alltid lika kul.
Ska diska färdigt nu och så måste jag ner till kiwi och  handla lite mat också!


Bio

Tänkte gå på bio i veckan, men vilken film ska man se? 

Har hört mycket bra om The boat that rocked, en riktigt bra komedi det är ju min favorit Genre. 

 

Promoe


Yesterday




Out all night

Igår blev en mysig kväll. Vi va hemma hos Rasmus ed massa folk och lyssna på bra musik och drack. Vi gick sedan ner till Strandgatan för att umgås,chöta och dricka. Vi avsluta kvällen med en gammal hederlig traditon kebab! :D Trollhättan har verkligen världens godaste kebabsås det är helt otroligt. Ikväll bär de av hem till Oslo igen.


Summertime

Titta på massa resor i spanien igår. Dit resan blir mysig vi flyger från Göteborg och landar i frankfurt där ska vi bo på hotell en natt så aldså har vi en dag i Tyskland det är inte helt fel det . Sedan bär det av mot hibralta och därifrån åker vi till Chipiona. Det är bara 6 veckor kvar tills jag åker.

Har varit väldig dålig på att träna dem senaste 3 veckorna så nu blir det tränning 3 gånger i veckan. Idag ska jag ut och gå strandpromenaden det är strålande väder. Blev bränd i asiktet igår när vi hade picknik och satt på strandgatan och drack en kall. :) Idag är de nog till och med varmare. Ska även ta en tur förbi torp senare för lite hedrlig shopping. Ikväll blir det strandgata, mysigt. 


 Det är en mysig liten stad chipiona.

RSS 2.0