Spanien imorgon

Imorgon börjar resan mot spanien. Dem här fina dagarna som har varit har jag spenderat min tid på sjukhus! Hatar sjukhus allt är segt ingen fattar någonting. Iallfall så i Onsdags kväll fick jag feberfrossa och på morgonen när jag vakna upptäckte en massa utslag över hela kroppen! Så blev väldigt misstänksam, vill ju inte vara sjuk i Spanien! Så sjukanmälde mig och gick till legevakten och där satt jag, ingen visste var de var för något. Så igår fick jag en tid hos en hudläkare på rikshospitalet. Det visa sig vara elveblest. Läkaren tyckte inte jag skulle jobba så hon sjukskrev mig idag med. De kan nämligen bli värre om man anstränger sig. Fick allergi tablletter eftersom sådana här utslag är oftast en allergireaktion i kroppen men det kan vara andra saker. Så man kan inte riktigt få fram vad de är.  Men idag ser det verklgien bättre ut och imorgon är dem nog borta! whiooo

Så idag kommer dagen bestå av och packa resväskan, sista tvätten tog jag igår. :)


Midsommar

I veckan fick jag reda på att vattnet inte hade fixats i sommarhuset som vi skulle vara i på midsommarfton.. Så efter  24 h betänketid bestämde jag mig för att inte åka hem. Kännde att jag behöve en helg till hemma i Oslo innan spanien.
Midsommarafton spenderades med min älskling hemma. Vi fick vara ensamma första gången på länge. Vi har nämligen haft människor här i två veckors tid! Det börjar bli jobbigt. Vi laga underbar god midsommar mat och självklart hade vi jorgubbar och grädde till.  Vi dela på en flaska mosserande jordgubbsvin. Vi bestämde oss för att inte gå på fest. En riktigt mysig midsommar. Igår var vi på bio, det blev hangover en bra komedi måste jag säga. Idag är det söndg och jag måste verkligen rensa min klädgarderob det väler ut kläder överallt. Min garderob är för liten!!
Nu är det 6 dagar kvar tills det bär av mot spanien! 2,5 långa veckor ska bli helt underbart.!


4 år av kärlek!

Fyra år av kärlek firar jag och Niklas. Niklas är min sol, han gör mig alltid glad och vi kan verkligen prata om allt. Ärlighet är något vi alltid har haft i vårt förhållande.  Niklas är verkligen världens snällaste,finaste och underbaraste människa jag känner, han är god rätt i genom. Vi har hunnit och göra en del under dessa fyra åren. Vi har rest med varandra, rest utan varandra, jag gick i skolan, högtider, gått på massa timbuktu konserter(vår gemensama idol).:P bott ihop och nu bor vi i oslo.  Vi har stöttat varandra när den ena är nere. Vi stötar varandras ideér. Vår kärlek blomstrar starkare en någonsin. I mitt hjärta finns alltid en plats för dig, du har tagit mig med storm, du är en viktig del av mitt liv. Att ha någon som känner en på djupet är underbart. Vi har massa spännande saker framför oss och vår kärleksresa kommer att forsätta så länge vi älskar varandra och litar på varandra och uppskattar varandra. 

Här är våran låt! Niklas satte på den vår första sommar ihop och sjöng för mig. Romantiskt





  

Hallå hallå?

Hallå nu ska jag ta ich bättra mig! Är verkligen dåli på att uppdatera men här har ni veckan som gått.

Starta veckan med dåligt väder och arbete. Onsdagen blev finare efter jobbet kom jag hem till hemlagadmat som Niklas för övrigt har lagat hela veckan till mig. (lyxfru)  Vi åkte ner till Saras på Karl-johan för att titta på fotbollen. Tack och lov van sverige med 4-0 som var väntat eftersom Malta är väl inget superstar lag.! Nu får vi bara hålla tummarna att dem vinner resterande matcher! Vm 2010 måste vi få komma med i!  Torsdagen bestod av tränning med Melanie. Helgen har mest beståt av sims spelade och allt för mycket alkohol. Igår blev det även parkhäng och när vi kom hem satt vi på utegården och umgådes med våra grannar helt oplanerat, trevligt att träffa sina grannarna. Tack och lov att vi inte bor kvar på vallmovägen 5b, Dem grannarna var dem värsta jag har varit med om. Man fick inte vara människa där , helst så skulle man vara en gamal kärring som knappt rörde sig.

Så med detta inlägget så har ni översikt vad jag har haft för mig. Snart bär de av mot sweden där jag ska fira tradtionell midsommarafton. Min morgon gymnastik är smågrodorna fram till midsommarn! Som de ser ut nu så kommer midsommarafton tillbringas på Tjörn !

Spanien

Nu är de inte långt kvar till spanien! Längtar så himla mycket till sol och värmen nu och att vara ledig tre veckor ska bli härligt. Helgen som var hade jag fullt upp, umgådes med familjen och så en tur till göteborg och sen till "kbg" till Vincents dop. Var riktigt trevligt.

Idag blir en hel lugn eftermiddag.


Stranden

Har varit på stranden alla tre dagar jag har varit ledig. Har verkligen haft en super helg med värme. Sol,grillning,havet har verkligen varit underbart. Men de blev inte mycket bilder blev två stycken bara men när man göttar sig orkar man inte springa och ta massa kort. :P  Igår avsluta vi helgen med en drink på en uteservering. Idag var man tillbaka till vardagen igen. Och det fina vädert har snart lämnat Oslo. Men förmodligen inte borta allt för länge. 
Till helgen fyller min käraste år.  Så ska vi hem till Trollhättan/uddevalla, lördagen ska vi spendera i göteborg, ut och lunch innan dopet som börjar klockan 16 i kungsbacka det blir många städer man ska ta sig till.

Men en dag i taget nu, får försöka hinna med någon tränning med !


RSS 2.0