Härligt härligt

Äntligen Fredag! Får en euforisk känsla varje gång jag tänker på att jag är ledig varje helg. Det är verkligen underbart.
Denna helgen får vi besök ifrån grandlandet sweden. Det blir utgång och alkoholintag förmodligen. Tyvärr inga bilder för kammeran är verkligen som norskarna säger Ödelagt!

Ha en trevlig helg

Elixia

Idag blev det ett besök på elixia, inte en dag försent! Körde på cross trainern i ca 40 minuter och  sola en stund med. Det var super härligt men hade varit bättre med musik. Min mp3 ligger hemma hos mamma i Uddevalla. 
Har sedan igår funderat på att skaffa mig en Ipod nano. Hade varit gött och kunna lyssna på musik och lägga in video som man kan se på när man åker buss och så. Aldra helst för att lyssna på musik på gymmet när man tränar. Motivationen blir högre med rätt musik.  Det är 16 gb på en ipod, får in hur mycket grejer som helst. 



  Apple iPod Nano 8GBvill ha den här isåfall


Aventura

En av det finaste låtarna jag vet!


Fint

Una Tube Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM

Vill verkligen ha den här klänningen. Funderar på om jag ska beställa den?
Den är från nelly.com

Drink

Har jobbat hårt idag! Packat upp massa skit. Nog om jobbet nu blir det en drink behöver nog en sexa efter den här dagen!



 Drink ala españa


Jeans

Här är lee jensen jag köpte!

Lee Louis Mid-Wash Zip Hem Skinny Jean

Stopp

Idag efter jobbet skulle jag handla lite smink. Men jag kom hem ett par jeans,skärp,smink. Det är inte allt jag har köpt sen jag kom hem från spanien och de har inte ens gått två veckor.
Jag har köpt:
Tunika
Tröja
hood tröja
Jeans
skärp
smink
väska

Jag brukar köpa saker men då har jag inte varit i Spanien i tre veckor utan betald semester. Är en hel månad kvar till lön!
Idag fick jag för en vecka, men jag har ju haft det underbart i spanien verkligen ångrar det inte för ett ögonblick! :D Har som jag sagt för ut sparat pengar till denna månad men att leva i lyx, är väl direkt inte inräknat.
Men iallfall ska endå på bio man måste ju unna sig lite iallfall ;)

"I love you ,man"

Dagen börja med en god frukost med älsklingen.:) Sedan skulle jag diska och i samband med det börja jag på projektet att städa våran fläkt. Lätt tänker ni säkert, men de var det värsta jag vart med om. Vi har inte en vanlig fläkt över spisen det är en stor sak med massa delar och de var otroligt svårt och få bort fettet. Uch mådde verkligen inte bra när jag städa den. Tidigare har pojkarna i hushållet gjort "rent" den. Men det såg ut som sju svåra år. De låter äckligt och de va äckligt, hädan efter ska den städas varje månad av mig!!!  Efter att ha spenderat hela förmiddagen under fläkten så gick jag och Niklas till Toyenbadet. Det fanns utebadhus så vi hade tur som fick lite sol genom alla moln. Ett riktigt härligt badhus besök. Nu har vi precis kollat på filmen" I love you, man", som är en komedi. Den gav ganska många go skratt!
Hatft en riktigt härlig söndag men nu har jag en tryckande huvudvärk måste vara vädret! Ska lägga mig snart så man orkar ta sig till jobbet på morgonen.


Heldag

Idag har jag och Niklas gått runt i Oslo hela dagen. Vi mötte Emily,Magnus och lille goa vincent på akerbrygge. Vi satte oss och åt på fridays där. Hur mysigt som helst. Sedan gick vi runt på Karl Johan och kika. Det blev en riktigt bra dag med kungsbacka borna. Man får ta tag i varje tillfälle att träffas nu när man bor en bit i från varandra.
Vi får ta en dag i göteborg fram över, vi ska snart dit. Vi brukar alltid ta en helg i göteborg när det är den årliga bokmässan eftersom vi får grattis inträde dit. Det är för att Niklas pappas företag har en monter där med sina saker, Man kan hitta en del kul saker där. Men mest billiga böcker och så en del författare som signerar böckerna. Men det sistnämnda intresserara mig inte, en sådan bokmal är jag inte. :P



Slö

De har flugit i mig en sådan slöhet i kroppen på mig. Skulle tränat och solat idag men jag la mig i soffan och somna. De är sanslöst. Känner mig otroligt lat de är förfärligt. Imorgon har jag senvakt brukar inte orka träna då.
Men ska iallfall försöka ta tag i mig själv. Elixia coluseum ligger på väg till t-banan från jobbet. Tror jag ska ta mig en tur ditt efter jobbet.
Idag fick Oslomänniskorna se sol fram till ett tiden. :) Det var riktigt härligt på förmiddagen. Eftersom jag jobbar på en förskola så uttnjyttar man alltid uppehållsväder till fullo!

Work work

Jobbet var allt för lungt idag. Alla barn har semester så vi är massa dagis på ett ställe som samarbetar just nu. På min avdelning är vi två olika dagis som samarbetar. Nästan inga barn och överbemanade med vuxna.  Det kommer bli två långa veckor. Men de är kul och träffa nytt folk. Längtar tills det blir liv igen på jobbet nya lokaler, nya barn och en del ny personal med. Men nu ska jag njuta av dessa lugna veckor för augusti kommer vara hektiskt på jobbet. Väntar på solen så man kan uttnjyttja sittuationen lite.

Egentligen borde jag har köpstopp denna månaden i och med att jag har haft obetald semester. Men kortet drogs för en tunika lika väl. Har sparat pengar så jag klarar mig även om jag inte får en full lön. Men endå... 



Semestern har nått sitt slut.

Imorgron bär det av till smesta barnehage igen. Vi kommer flytta in i nya lokaler närmare city  i löpet av dessa veckor. Dem slutgiltiga lokalerna kommer vara färdigt om ett år dem håller på och byggas. Kommer jobba precis brevid frogner parken nu. Det blir nog bra för även om det regnar just idag så är väl sommaren inte slut ännu. Blir perfekt att direkt efter jobbet lägga sig i frognerparken och sola sig. :D 
Tränningen får komma igång denna veckan med, känner att konditonen inte är på topp efter semestern.



Foton

Hittar inte sladden till kammeran för att föra över bilderna! Panik, har jag glömt den i spanien eller hos mamma?
Igår kom jag hem till mitt kära Oslo. Det var verkligen skönt att få komma hem, men tyvärr var mitt hem ett bombnedslag. Toaletten var det första jag tog och så självklart blev det massa mys pys med min älskling! Idag har dagen bestått av tvättning,städning och harry potter maraton. Niklas har aldrig sett harrypotter filmerna och jag hade bara sett dem första. Man blir facinerad av filmerna iallfall. Minns att jag alltid spela Harrypotter på datorn när man var mindre. I veckan ska vi självklart gå på den ny filmen på bio.

Så vill jag även gratulera min lillasyster på hennes 19 årsdag! Hoppas du får en riktigt bra dag clo! 
Här hittar ni hennes blogg http://shitandstuff.blogg.se/



Spanien

Precis hemkommer från spanien. Har haft en underbar semester. Pressat på stranden på dagarna och under kvällarna har flaskan och dansgolvet varit mina bästa vänner. :p Det flesta krogarna låg vid starnden, underbart!!
 Har haft en riktigt bra semester med syskona och päronen. Det är verkligen kul att vi är så jämn gammla så vi kan gå ut tillsammans. Brun som kanel är jag nu. Saknar redan vågernars brus när jag låg i solen med cocosolja och pressa! De är lyx att ha en mormor pch "morfar" som bor i spanien. Mormor laga underbart god chilensk mat till oss nästan varjedag.  Älskar chilensk mat speciellt med tomatsallad till!  Tomaterna i spanien är dom största och godaste som finns. 
Lägger upp bilder när jag kommer hem till Oslo, är hos mor min nu.  Men finns redan bilder på facebook.

Den här låten spelades flitigt på krogen och är numera en av mina favoriter!



RSS 2.0