Time is running

Sorry för dålig uppdatering. Men efter påsk har allt gått så himla fort. Planeringsdagar med jobbet och möten. Imorgon blir de möte igen,, puh man kommer hem så himla sent. Men vi ska iallfall åka och titta på dem nya ställena vi ska flytta barnhagen till. Så det ska bli intressant. Längtar till dess för det blir en kvart mindre resetid.
I helgen hade vi underbart väder här i Oslo! Det blev grillning i sofienberg parken ,go musik, och några kalla go öl! :D

Nu till helgen ska jag åka till Uddevalla, de va inte så länge sedan man va och hälsa på men de är ju inte så långt.


Time

Inhållet i dagen har varit jobb. Efter de så blev det en liten runda på stan köpte ett par snygga leggings. Sedan bar det av hemåt för att laga mat. Spaghetti och köttfärsås blev det. 

 


Träning

Härligt att start veckan med träning! Idag laga älskligen underbar god mat, fläskfile med bulger och sås! Så himla gott var de. Lagom precis efter träningen. Nu måste jag disk och efter det ta mig en riktigt lång och härligt dusch.


strålar

Underbart väder idag! Fast innan jag går ut i solen så ska det städas. Tråkigt men de går fort när man har en liten lägenhet. Denna helgen har avrit seg har vilat mýcket och tog en go kvällspromenad igå kväll med Niklas.

vecka 16

Den här veckan har gått fort. Antagligen för att man var ledig i måndags. Det ska iallfall bli väldigt härligt med helg för jag behöver sova ut. Man har vant sig att lägga sig lite senare när man har varit ledig. Så de blir slitsamt att lägga sig i tid igen. De är iallfall skönt att vara tillbaka efter all ledighet. Igår var det Girya och det var unedrbart att komma tillbaka efter allt för lite tränning dem två senaste veckorna!

Oslo

Hemma i Osloär jag nu.  Ni hittar bilder från min lilsemester på facebook. :D





De finns underbara stunder som man önskar man kunde frysa tiden går så fort.

20 GRADER I SKUGGAN!

Det har varit 20 grader i skuggan idag sjukt underbart. Vakna vid elva efter gårdagens utgång. Hade en väldigt trevlig påsk kväll. Vi satt ett gäng hemma hos Fadi och drack. Vi spela "med andra ord", tjejerna mot killarna vi van så klart.
Sedan blev du utgån.
Åter till dagen idag, de har varit underbart! Jag och Niklas va ute hela dagen. Vi tog en promenad runt stan där möte vi Emily och Magnus av ren slump. Det var tur så jag fick se Vincent, så himla söt liten krabbat!!
Éfter promenaden, köpte vi pizza på vårat favorit ställe Intim bästa pizzerian i hela världen! Vi tog med oss dem ut och satt i solen och käka. Sedan så la vi oss på gräsmattan utanför lägenheten och lyssna på musik. Underbart  med vårkänslor! Men de har faktist varit mer sommarkänslor dessa dagarna som har varit så varma!!!!

Påskafton

Påskafton och strålande sol det är 17 grader om inte mer har innte kikat på någon termometer. Så underbart med sol blir så lycklig när jag känner att våren är här. Vet att det är fint hemma i Oslo men inte alls lika varmt. Men de kommer hoppas jag! Idag blir de påskmiddag med familjen och så ska man väl ta en promenad ute och ikväll blir det utgång i trollhättan. Så ser min dag ut..


Ni får ha en glad påsk där ute!


Långfredag

Så vanliga påsktrationer som vi har börjar idag. Det är att vi alltid äter fisk till middag med familjen och släkten på långfredag. Så idag kommer familjen bergvall och min yngsta moster hit och äter middag även Niklas kommer. Det blir mysigt.

Så vill jag nämna även att Min "pappa" Kalle fyller år idag!  Grattis han ska snart få sin pressent!


badhuset

Idag följde jag med min Lilla syster på påskparad med  hennes dagis sen så va vi på stan och åt lunch med mamma. Efteråt åkte vi hem och packa badkläder. Tog med minstigarna Ida 2 och Robin 11 till simhallen. Vi hade super mysigt. En bra dag!

Imorgon blir det middag och även på lördag!

Göteborg

Det blev några härliga dagar i Göteborg för mig och Niklas. Kom fram vid klockan fem på eftermiddagen. Det var fint väder så vi tog en promenad till bergakungen och bestämde oss för att gå på bio på berakungen. Vi ville se fast and the furios men det fanns inga biljetter kvar. Så det blev monster vs aliens i 3d format. Den var grym faktist! Ibland är de kul med barn filmer kännde oss lite töttiga men jag älskat faktist Barn filmer och de var skaparna av madagaskar och i 3d format ! Det var värt att gå på bio på en barn film. Hehhe


Måndag stråland sol med vindar. En hel shoppingdag och så käka vi på saluhalen, de är unerbart gott med mat från andra länder. Vi satte oss i trägårn och sola i någon timme med. Haft de hur mysigt som helst.

Igår åkte vi bil till trollhättan. Vi gick en lite promenad i det 14 gradiga värmen. För att hamna på strandgatan för en late med syrran och hennes pojkvän. Vid fyra åkte jag och syster hem till uddevalla och nu sitter jag här.

Hoppas ni har det lika skönt som jag.


Mys

I veckan var jag o ch älsklingen på bio. Vi såg på "Män som hatar kvinnor" det var verkligen en av de bättre svenska filmer som gjorts. Bra skådespelare och filmen var välgjord. Längtar tills de andra filmerna kommer. Vi satt i en soffa på högsta raden och vi satt riktigt bekämt, ljudet var perfekt. De är sånt jag kallar en riktig Bio.

Idag så har jag och Niklas varit på peppes pizza och ätit gott. Har haft en väldigt mysig dag. Vi har nog bestämt oss för att åka till göteborg i några dagar och sedan ska jag åka till Uddevalla hem till familjen och fira påsk!  Som ni vet är jag lång ledig nu. Imorgon bär det av mot Göteborg.

Ha en fin påskveckan.


sunshine

Efter jobbet så blev det så att jag och A satte oss på en uteservering och myste med lite mat och chöt. Solen har lyst på himlen hela dagen. Fick köpa mig ett par akuta vårskor, eftersom fötterna kokka. :P En väldigt fin dag.
Nu ska jag och älsklingen se på en film och mysa :D Snart är man lång ledig bara några få dagar kvar!!!

RSS 2.0