Kläder

Det här har jag beställt hem från nelly.se

Rut m.fl. - Snow Long JacketOnly - Queen Ex Waist






Min älskade familj!

Hemma hos familjen. Har saknat dem sjukligt mycket. Sprang nästan hem när jag klev av bussen. Anlände till uddevalla igår kväll. Dagen idag startade med ett tandläkar besök och en sen frukost på rådhuscafet med mamma och Ida. Det blev självklart en tur ut till torp för lite shopping. Blev en riktigt snygg skin jacka,  plus lite till. Köpte en prinsses klänning till Ida med, hon ska på prinsses kalas imorgon. Världens sötaste lillasyster! Nu har vi haft lite mys kväll och snart kommer brosan hem från ett mellanstadie disco. Minns dem discona, de är vekligen mysigt och komma hem till mina underbara syskon och föräldrar.





Planeringsdag

Dagen har varit bra. Fått massa bra tankar och vi har planerat massor inför det kommande året. Har gått igenom årsplanen tillsammans med mina kollegor. Vi kom fram till massa bra, tog bort lite och la till lite. :)

Ikväll blir det tränning yogs eller gym står det mellan. Blir nog ett avsnitt av trueblood också.

Bloggtorka

Bloggtorka. Kan inte uppdatera er om allt jag har gjort de senaste veckorna. Men kan iallfall berätta om min helg som har varit.
Torsdagen blev det resturang besök tilllsammans med två goda arbetskollegor. Senare under kvällen blev det öl,med gamla bekanta från trollhättan.
Fredagen kom Monica och Thomas och hälsa på oss. Det är Niklas föräldrar  för er som inte vet.
Dem ska flytta upp hit till Oslo så vi följde med dem på visningar. På kvällen blev det en god middag med trevligt sällskap.
Lördagen bestod av den "vanliga" rundan när man har besökare från hemlandet här. Vi åt på peppes, samtalades och hade det väldigt trevligt. Under kvällen/natten var det fest med några bekanta och massa nya människor.
Var på forspill till tolvtiden sen blev det taxi till hardrockcafe. Där dansades det och beställdels drinkar. Blev en väldig lyckad kväll.
Dessvärre så mår man som man förtjänar idag. Har fått i mig lite youghurt, så nu börjar magen kurra.
Imorgon har vi ännu en planeringsdag på jobbet. Det finns lite delade menningar på jobbet. Förstår inte riktigt vad de är dem tycker är frågan om. Det kan nog bli livliga disskusioner. Spännande! Självklart kommer vi planera massa bra saker med :). Det är faktist kul med planeringsdagar men ändå skönt att det inte är för ofta.

RSS 2.0