La familja

Denna helgen har jag haft min underbara familj här det var bara claudia som fattades. Men hon komme rupp en annan helg och då är det fest!
Vi hade verkligen tur med vädret uppehåll och sol. Vad mer kan man begära? Tog med mig familjen på rund tur i oslo. Lördagen spenderade vi på karljohan, akersbrygge och så klart här i lökka. Vi laga god mat och hade det hur mysigt som helst! Söndagen spenderades i frognerparken. Sedan var det dags för dem och åka hem. En helg går så fort, ibland önskar jag att dem bodde här så man bara kan dropa in hos familjen när man har lust!

Ps. Vi ska nog flytta till något större, förbaskade uppsägningstid

Twilight

Insjuknat! Det hela börja i lördags och det har blivit värre och värre för varje dag som har gått. Idag och imorgon är jag sjukskriven från jobbet. Som vanligt är man förskyld,febrig och skit huvudvärk. Men jag börjar att återhämta mig, det är verkligen tråkigt och vara sjuk bara ligga i sängen och vila sig. Men som sagt så känns de som om de värsta håller på att lämna kroppen. Återstår att se.
Jag har under hållet mig med filmen twilight idag. Filmen var mer en helt okej, de är absolut en tjej film iallfall. Romantisk och mystiskt. Nästa film kommer i november någon gång.


Evening

Så helgen kom och en öl slank ner och sedan var party humöret på g, även om jag hade intalat mig en helg i lugn och ro. Så vi satt ett litet gäng hemma hos oss vi drack, babbla, och lyssna på go musik. Några shotar och några drinkar senare blev det dags för utgång. Vi drog till Nicol and son där stämmningen var go. Sedan gick jag,rasmus.elisabeth och geir till cafe sör, men jag drog mig tillbaka till Nicol and son där resten av gänget forfarande var kvar. Det blev en del dans till härlig muisk.
Sedan vingla jag och Niklas hemåt, stängningsdags på krogen lika med svart taxi hem. :) Det gick förvånadsvärt bra.
Dessvärre har denna dagen pendlat mellan illamåenden och trötthet.  Blev lite för många shotar igår, de kan va en lite nackdel med att ha sådan dricka hemma. Fast de är mest kul, det höjer stämmningen.

Nu blir det ostbågar,cocacola och en rulle....


wednesday

Idag när halva tisdagsdagen hade gått så fick jag höra att det var Onsdag! De är alltid skönt att veta att helgen är närmare än vad man tror. Dessa veckor i augusti har kännts som om jag bara lever på helgerna eller för helgerna. Är helt slut på kvällarna. Kommer hem och orkar verkligen inte göra någon ting. Kroppen känns öm och hjärnan orkar inte tänka. Skura och damsög dok hall/vardagsrums golvet idag och rensa garderoben. 
Helgerna har iallfall varit fullspäckade, har försökt att hinna med så mycket som möjligt.
Så denna helgen ska spenderas i harmonins tecken. Rehablitera min kropp helt enkelt få ny energie inför hösten.
Det betyder aldså inget fara och flänga här och där. Kanske ta sig en tur till stranden, gå en promenad genom stan för lite shopping. Kolla någon shysst bio. Frossa i god mat ;) haha. Önska att vi hade badkar! Det är den bästa habiliteringen för min trötta kropp. Släckt med tända stearinljus och en bra bok, hår inpackning, ansiskmask. Klippa tånaglar och måla dem.. Dofta ljuvligt! Får ragga på ett badkar till helgen hahah :P..



Hometown

Helgen som gick befan jag mig i Trollhätte området.
Fredagen kom fortare en väntat och plötsligt satt jag och niklas på swebuss express mot barndoms staden. När vi kom fram efter en 3,5h resa känndes allt väldigt fridfylt. Gick av på stadens lilla resecentrum och i luften svävade lungnet. Så vi vandra till vår kära vän Don Fadi, där vi skulle spendera helgen. Vi kom in i lägenheten som hade lite feststämmning. Blev lite alkohol intag för att sedan dra sig mot strandgatan. Satt på uteserveringen och drack öl sedan bar det av mot Buttlers(läs:en av få utestäder i trollis). Träffa massa gamla bekanta, de var väldigt trevligt. Några shotar senare vingla sällskapet ut och tog oss hederligt fyllekäk innan däckningen hemma.

Tututu.. klockan ringer hoppas in i duchen och nu är vi på väg mot skara sommarland.
Det blev en väldigt trevlig visit tillsammans med Don fadi, Robin och hans Bella. Vi åkte en del vattenattraktioner och karuseller. Vi åt go tacobuffe och hade det väldigt kul tillsammans. Sedan kom tiden då vi skulle ta oss hem. Det gick inga mer bussar för dagen, det visste vi innan men vårt tanke sätt var "det löser sig". Så vi ringde runt massa folk som redan hade börjat dricka och kunde inte hämta oss. Det sluta med att vi fick lift in till skara (mitt livs första gång) och därifrån blev det en taxi hem. Man har blivit härdad när man bor i Oslo så en taxi för 1500 delat på fem. Va inte så farligt.

Söndagen bestod av en mysig dag med min kära familj! Ida är allt för go. När hon hade sovit en timma skulle jag väcka henne för hon fick inte sova längre så sa hon: Men jag är ledig! 
Min goa sötis


Så fort ...

Så fort jag kom hem från jobbet blev det att dra sig till parken för att ta vara på dessa dyrbara soltimmarna man har nu för tiden. Hoppas att det håller i sig ett tag kan väl inte vara för mycket begärt, trodde bara att det var en myt att soldagar fanns i norge! :P Halva veckan har gått snart är de helg i igen.
Planen inför helgen är att dra till Liseberg eller skara sommar land med några vänner hemifrån. Blir det fint  väder så åker vi till skara sommarland efter som de finnsa massa vattenattraktioner annars blir det hedliga liseberg. :)

Frittfall på skara sommar land, man måste ha hjälm när man åker den! Åka ?? Nejj

Fritt Fall
Skara sommarland
Forsfärden


Liseberg, gissa om jag kommer åka uppsvninget i år igen ?? Just nu känns det inte så aktu

Lisebergspaket 


Ljung lila

Första dagen i dem nya lokalerna. Trivs väldigt bra måste jag säga. Fattas en del saker men de ska handlas in på onsdag under arbetstid. Är rätt kul och åka iväg och handla saker till jobbet ibland. Iallfall blev en tur förbi hm för att köpa underkläder här kommer det:



Det här fast i ljung lila med svarta dekorationer

Bye bye black littel bird

Längtar otroligt mycket tills tim burtons nya film kommer ut , alice i underlandet. Så klart har han med sin favorit skådespelare och även min! Johny depp!!
Va på Public enemis i veckan, det var en riktigt grym film dem hade gjort den så klassisk.! Men allt med johny depp är verkligen bra!
Tjejer en film ni bara måste se är Don juan del marco! med johny depp!!

Han är sjukt snygg och sexig :)

 



weekend

Denna helgen har varit en helg med konstanta alkoholintag. Fredagen blev en skön kväll här i lägenheten med drinkar och skön musik och besökarna brunberg och robin.
Lördagen bestod av en tur till Akerbryge och öl i solen. Sedan blev de lite fest i lägenheten. När klockan blev allt för mycket så drog vi till dattern till hagen. Ett väldigt mysigt ställe som har en innegård som man kan sitta i.
Idag blev de bakis mat på donken satte oss i birkelundenparken och käka.
Etermiddagen har beståt av gittar hero world tour. Jag,robin och rasmus har stått i timmar och spelat. :P

RSS 2.0