Ny vecka

En ny skön start på veckan. Efter jobbet hamna jag i soffan. Övervägde saken om att slita mig i från soffan och glida ner till Elixia. Att träna blev alternativet och känner mig nöjd efter dagens hiphopdans :P. Hahha
Ni som vet att mitt koreografiskasine( finns nog inte ens det här ordet)  inte är det bästa kan tänka er hur det såg ut. Men de var väldigt kul efter några gånger blir jag en stjärna.

Idag kommer även min älskling hem! För er som inte vet har han varit borta i två veckor. Så nu blir de ett kärt återsende- Han är nog på centralen om en halv timma. Ska ta och slänga i mig lite food innan dess.
Hoppas på en fortsatt bra vecka.



Living the life

Löningshelg=bloggen får lida!

Fredags kvällen spenderades gemensamt med min gamla arbetskamrat och hennes syster på deras hotellrum, det blev en öl på en bar vid natonalteatret. Landa tidigt hemma lagom för en film.
 
Gårdagen bjöd på sjukt mycket skratt,dans, och pankakor. Det var inflyttnings fest på trondheimsveien -7. Jag hade det super skoj och träffa massa nytt folk det gör man jämt i Oslo. Förfesten höll på länge och tillslut tog vi tag i allt och kom ut ganska sent. Taxi och in på Yatzy. Där de förövrigt var så mycket folk att de var fullt i båda garderoberna men det löste sig endå. Dansa till bra musik på ett fult dansgolv. Det innebär att man har knapt en kvadratdecimeter att röra sig på men om man gillar närkontakt är det ju väldigt bra. När allt var på topp så stängde Yatzy, Taxi, efterfest. Där gjorde Melanie goa pannkakor! :D Sen var klockan långt över läggdags och det var dags att vandra hem över gatan. 
 

Godmorgon

Upp i god tid. Ska strax åka iväg till jobbet där jag kommer vara enda till klockan åtta ikväll eftersom vi har personalmöte som börjar klockan fem. Jag som slutar fem:( men jag har gjort mig en redig matsäck så jag klarar mig hela dagen. I löpet av det närmaste veckorna kommer vi ha inskolningar på barn. Det ska bli kul det blir redan en idag. Ha en underbar dag!

Yoga

Först en halvtimme gymträning och sen ett pass yoga det blir perfekt. Nackdelen är att man äter så sent när man tränar sent. Ska iväg om ca en timme. Längtar så mycket till Våren och dessa dagar som är försmak på våren är underbara!

solen är underbar

Idag har det varit underbart väder. På jobbet var vi ute nästan hela dagen känndes det som. Både på förmiddagen och eftermiddagen. Det är underbart att få kunna vara ute och arbeta med barna. För de blir inte lika högljut och trångt när man är ute. Man har så mycket frihet när man är ute och leker. Iallfall så har kvällen bestått av tvätt ska slänga in en till snart men lakan och handukar får jag ta imorgon för det finns inte nog med plats att hänga upp sakerna. Imorgon blir de träning efter jobbet! Blir gym träning och sedan ett yoga pass!

Söndag

Är en ta hand om sig själv dag. Ta en redig dusch klippa naglar måla naglarna. Idag har verkligen varit en sådan dag för mig. Dagen börja med frukost på sängen (som jag gjorde till mig själv) och en bra bok. Läste en lång stund innan jag gick upp ur sängen. Laga mat och titta på en film. Nu har jag precis kommit ur duschen och luktar ljuvligt av shampoo och kräm. Nu ska jag surffa lite innan jag ska sova.

Underbart väder

Mamma och Ida har varit på besök och vi har haft strålande sol här i Oslo. Det kom i torsdags och åkte hem gör ca en timme sedan. Vi har haft det så mysigt lagat god mat och vart på tur runt i Oslo. Sedan så fick dem följa med mig en dag på Jobbet.Det var roligt vi var på barnteater men den var nog för lite större barn. Min familj är underbar dem ställer alltid upp och är så snälla. Mamma och jag har städat ordenligt här hemma de gick så fort tog knappt en timma mamma och döttrar så är det. Så har jag fått köpt en tvättmaskin. Det är verkligen Underbart ska ligga och njuta,längta efter tvättmaskinen. Den kommer på måndag så då ska jag tvätta hela kvällen!! Tänk att man skulle tycka det var roligt att tvätta! haha :D

Dagen idag

Idag var jag på jobbet som vanligt på måndags dagen! Jag och A hade samma vakt så vi bestämmde oss för en fika på majorstua. Vi disskutera massor om våra käraste om allt mellan himel och jord. Hon är verkligen en person som förstår mig vi är ganska likasinade. Det känns skönt att ha träffat en sådan tjej här i Oslo.! Imorgon är de jobb och sedan är det Onsdag. Sen är de helt plöstligt torsdag och då kommer mamma min hit! :D Plus lilla Ida min sötaste. Det ska blir morsomt att ha er här på besök!

Orden räcker inte till, i mitt huve står det nästan still


Det sägs att det alltid finns något bra i det som sker?


..

Följ min blogg med bloglovin

Fredag

Fredagskvällen såg ut att bli lugn för jag var uber trött. Låg framför datorn och stirra på den ett antal timmar utan att egntligen gör något på den. Vid nio tiden dundra våra besökare in och de blev en liten öl sedan slutade med att gå ut en sväng då klockan var mer än sent. Men det var trevligt vi satt på cafesör och chöta sen tog vi oss en skön promenad hem!

Kvällen vi har inför oss bjuder på olika evenemang. Är bjudna hem till E de är en norsk tjej. Sedan ska vi till en fest på en våning som har öppna dörrar mellan två lägenheter. Könsfördelningen är som vanligt ni kan ju gissa hur.?:P


Strålande

Strålande väder är har det varit idag. Eftersom jag jobbar på en barnehage så är fint väder = mycket utomhus tid. Ser verkligen fram emot våren kommer få en fin bränna i ansiktet och på armana :D. Efter jobbet så åkte jag till giryan och träna. Lika skönt som vanligt när man kommer iväg till gymet. Är super nöjd med mig själv för att jag har tagit tag i tränningen. Det är kul och man blir glad, känslan efteråt är så avslappnande!



Det är giryakulan som vi använder under hela passet utan uppvärmingen.

James Blunt



Vad länge sen jag lyssna på James Blunt. Var ett tag jag lyssna på han hela tiden. Han har bra texter tycker jag!

Helgen

Helgen har jag spenderat hemma hos familjen! Det serverades super god mat som min plast pappa laga. Så gott med riktig mat. Sedan blev det lite shopping och mys pys med syskonen. Lördagskvällen spenderades hemma hos min Moster Candy. Alla mostrar plus jag och Mamma var där och myste med alkohol och olika tilltugg. Sedan blev det utgång och allt var väldigt trevligt. Saknar redan familjen. Men de är ju snart påsk och såklart kommer den att tillbringas hemma i Uddevalla. Hoppas ni har haft en lika bra helg som min.

Här har ni mig och min underbara Mamma!


kram

Hej..
Ska iväg och träna nu. Men ni undrar säkert vad jag har haft för mig i helgen. Skriver ett inlägg om de när jag kommer hem. Ha det så gott. Kram.


Favorit


Nytt

Här är en klänning jag köpte idag.


Resa

Står på fötter igen efter en intensivförskylning. Va på jobbet idag. Har fortsatt ont i halsen men jag överlever.
 Imorgon efter jobbet rullar bussen mot Uddevalla en ganska skön resa som inte är allt för lång. Får ta med mig en go tidning och musik. Ska nog vara onyttig och ha med mig en coca cola det var länge sen sist.
Det ska bli mysigt att komma hem till familjen och umgås.

Love and light


Vinter

Fortfarande vinter och med de kommer dem här förbannade förskylningar med feber och allt. Idag har jag vilat och sovit hela dagen kunde inte gå till jobbet. Känner mig fortfarande tung i huvudet,hostig,snuvig. Men jag har inte haft feber på sen i förmiddags så det är bra iallfall. Det är tråkigt att vara sjuk, jag som alltid brukar träna girya på Onsdagar som är så kul! Men jag är på bättringsväg nu iallfall!


Love and light


Träning

Idag är de dags för att träna med en personligtränare igen. Ska få övningar på mage med mer denna gången.  Efteråt blir de solning. Föresten så har jag åkt på en förskylning igen de är så typiskt!
Känns som om det här kommer bli en lång vecka det är fortfarande Måndag.

Love and light


Trondheims veien

Igår var det fest på tronDheims veien träffa en massa trevliga människor. Musik,dans och småprat. Så småning om tog vi taxin ner till city där hamna vi på klubben som heter Cirkus. Cirkus var tre våningar och det var smockat med folk Melanie och jag tappa bort allt folk så vi var kvar en stund och dansa sedan blev det Donken. Full och go med ont i fötterna blev det en taxi hem.


Jag och Melanie

RSS 2.0