Personalfest

Personalfesten var super kul men med så bra arbetskollegor är de självklart att man får en rolig kväll! Till middag laga vi kyckling/pasta sallad hade massa olika grönsaker och olika såser. Sedan drack vi en del och chöta. Sen tog vi taxi ner till majorstua och gick ut. Var hemma vid tre tiden och nu är jag vaken! Lönehelg är de också så ikväll kan ni räkna med en vild fest. :P Ska ut med Melani som jag tänar med ibland. Det blir kult!

Solen lyser och de är påskvärmen som kommer !


Love and light


Skitblogg

Ja de är precis vad min blogg är tänkte starkt dissa min blogg helt. De står bara massa tråkig information men jag tänkte att de finns ju faktist några stackars läsare där ut som "gillar" min blogg så vill ni läsa skit så kan ni forsätta med de här på http://mittbrev.blogg.se . Sen så är de rätt kul och få er beroende av att läsa bloggar man har sina bloggar så här på kvällskanten som man läser och nu är de 18 minuter över läggdags. Får snart  starta en anonyma bloggläsar grupp !

Fjällen

Är så sugen på att åka till fjällen! Hade varit gött och dra till hemsedal en helg. Fast jag vet att det finns backar här i Oslo så ska utforska de så kanske man kan åka en dag iallfall. :D

Söndag/Måndag

Igår hade jag så Ont i Magen hela dan de strama i magen och mådde inte bra, är fortfarande samma så blev hemma från jobbet idag. Funderar på om jag blivit känslig emot mjölk för så fort jag äter blir de kaos i magen när jag tänker efter har det varit så lite hela veckan men som sagt inte så här illa de åker rätt igenom mig. 
Idag har jag legat i sängen och läst en bok så ska vila upp min kropp och inte dricka mjölk eller fil så får jag se om de blir bättre.  


Drinks

Vilken kväll. Vi börja med att sitta på en bar och drack antal öl. Sedan gick vi till ett ställe som heter Livingroom. Där var det bra drag och vi satt i vipen de var gött. Drinkar beställdes in från höger och vänster för att topa det så beställde G... in en champangeflaska. De var nämligen så att om man köpte en drink/öl fick man två innan klockan tolv. Dans och sedan blev det lite fyllemat och en taxi hem. Kvällen var kul och självklart träffa jag en del trevliga människor.

Love and light

Utgång i byen!

Ikväll ska jag ut i byen med Rasmus. Det ska bli riktigt kul sitter och förfestar hemma. Planen är att vi ska till Livingroom men man vet aldrig vart kvällen för oss. Får se hur det går att traska ut i snön?

Lördag

Ska strax äta en god frukost och tänkte sedan ta en runda ner till Stan. Det snöar forfarande här i Oslo undra när det kommer sluta? Jag menar det är Mars om en vecka och då ska vintern övergå till Vår! :)



Kläder



Här är en del saker jag beställde från hm dem kommer nästa vecka! :D Så beställde jag lite underkläder med och örhängen.

Obehagligt

Tröttheten äter upp mig idag, är helt slut. Måste lägga mig snart har sovit alldeles för lite denna veckan. Imorgon är det Fredag och det är faktist fortfarande lika härligt att vara ledig på helgerna.


Idag stod jag och vänta på spårvagnen på Brogate. När jag skulle till att ställa mig där så fick jag ögonkontakt med en äldre kvinna som hade en sådan svart blick att jag blev helt kall inombords hon babblade massa ord och var arg samtidigt. Livrädd ställde jag mig in bland folkmängden som också stod och vänta medans den här kvinnan gick fram och tillbaka skrikandes på ett annat språk och var så himla arg, tror att hon var påverkad och psykiskinstabil.Trodde att hon skulle skada någon. Såg att många blev lite rädda faktist eller så är de bara jag som är en bonde från trollhättan! :P Men jag vet iallfall att tjejen som stod brevid mig tyckte de var lika obehagligt som mig!

Onsdag

Veckan går fort efter Onsdag! Igår kom jag iväg till träningen och idag var jag på Giryan som "vanligt". Girya är ett väldigt roligt pass och jag brukar köra de passet varje Onsdag. När jag kom hem idag hade älskligen lagat mat ! Det gjorde han faktist igår med underbart gott med riktig mat.

Jag har betsällt lite saker från Hm igen lägger upp lite av varona imorgon.
Ha en go kväll allesammans där ute i bloggvärlden nu väntar sängen.
God natt

Träning

Nu har jag legat och vilat mig plus ätit mat sen jag kom hem efter jobbet klockan 16:00. Måste slita mig ur min sköna ställning i soffan och ta på mig träningskläderna och gyma lite på carlberner. Skriver ikväll om jag lyckades :P hehe

Sweden

I helgen har jag varit hemma i sverige. På fredagen var jag hemma med familjen och myste. Under lördagen handla jag lite hudvårdsprodukter. Sedan åkte jag till trollhättan och åt middag hemma his Niklas mamma. Sedan åkte vi till en förfest och träffa folk som man itne sett på ett tag. Utgång en stund och sedan hem igen. Söndagen bestod av god mat hemma his mamma och mys med syskone plus hemresan till Oslo igen.

En av mina bästa vänner födde en liten Vincent i veckan! Grattis Emily och Magnus längtar tills man får se lille Vincent han är så fin på alla kort!

Ps.. ska uppdatera oftare! :P


Sliten

Känner mig sliten vakna imorse med ont i halsen och kände mig vädligt kraslig. Men de gick över när jag hade kommit upp. Men jag har kännt mig sliten och tung i huvudet idag på jobbet får hoppas att det inte blir värre än så.
Nu ska jag vila mig sedan ska jag duscha och sova.

Love and light


T-banan

Säger bara de T-baner uch för att stå och vänta på t-banan till jobbet i en och en halv timme. Idag trodde jag att min tå hade frysit sönder. Ska nog köpa dem där otroligt fula skorna som tål 51 minusgrader efter den här dagen. Rent av kaos inga t baner gick idag mellan stortinget och majorstua. De är där de flesta alltid åker förbi. Oslo går i konkurs bara för att det snöar?? Det har snöat hela helgen då kan väl dem förbereda sig lite och sätta in personal på söndag som fixar allt och även vara beredda på att sätta in ersättningsbussar? 
 Så iallfall, efter en timma tog jag trikken och kom till jobbet så där lagom sent 1,5  timma. Men eftersom Oslos halva befolkning var försenade idag till sina jobb så känndes det inte så farligt när man står där och väntar kan man liksom inte göra så mycket man får helt enkelt ta de lungt och inte brusa upp sig hade rätt roliga tankar när jag stod och vänta. För så fort jag tänkte något negativt börja jag frysa igen..:P Tänk på alla jenter som hade högklackat och inga vanttar eller mössa som tur är har jag alltid de  med mig eftersom jag jobbar på dagis.

Klaga kan man få göra ibland.

LOVE AND LIGHT

Ida 2 år

Min fina lillasyster fyllde två år igår! Hon är så charmig och busig och hon kan prata massor. Hon hoppar springer klättrar och allt de där underbara som småbarn gör när dem är två. Fast hon kan lite mer än vad en tvåring brukar kunna. Det brukar vara så när barn har väldigt många syskon de är alltid någon som har tid för henne och stimulerar hennes tankar och lekar. Hon kan räkna till 10 och kan de vanligaste färgerna stora syster är imponerad. Sedan pratar hon så mycket inte bara ord hon pratar med korta meningar. De är så kul när man tex. Hoppar i soffan och man säger, nu får du sluta hoppa i soffan för du kan ramla och slå dig. Så säger hon: Bara sista gången och tittar med underbart söta ögon. Sen att hon har sagt sista gången 5 gånger är överkommligt. Älskar dig lillasyster Ida

Här fyllde Ida ett år!


Söndag

Utanför fönstret ser det väldigt vackert ut med all snö. Imorgon är det dags och börja jobba igen. Efter jobbet ska jag till elixia och uttnyttja mina två timmar med personlig tränare. Så jag kan lära mig alla maskiner och inte göra fel. Men de verka vara ganska simpla maskiner som inte ska vara allt för krångliga.
Nu ska jag forsätta att njuta av helgen!


Fullt upp

I torsdags följde jag A hem efter jobbet,  sedan åkte vi och träna en liten stund på Elixia Carlberner. Mitt gymkort hade kommit, så nu slipper jag flänga runt med ett papper. Bättre och ha alla kort i plånboken.
Börjar känna mig lite krasslig i halsen men jag hoppas att feber och förskyldning kan hålla sig bort från mig denna gången. Igår när jag kom hem var jag så slut att jag nästan somna i halen. Vakna klockan 20:00 och gjorde mig i ordning för en runda i byen men de blev inte så långvarigt va redan hemma vid klockan ett.
Ikväll blir det förmodligen utgång. Snön vräker ner så jag får se hur de blir med skor? Vill inte halka och slå ihjäll mig med klackskor. Igår hade jag tur klara mig men idag ser det farligt ut.

Love and Light


Kärlek

Ska snart sova är super trött, man sover alltid så gott när man har tränat.
Igår var jag på föreläsning och de handla mycket om självinsikt,kärlek och att vi som barnassitenter ska jobba med vårt hjärta för att det är så viktigt för barnens uppväxt och det är ännu viktigare för de barn som inte får de hemma. Det behövs kärlek så att deras framtid blir lättare när det kommer svårigheter. Men det går inte beskriva hur bra det var. Kvinnan som föreläste var svensk och prata skånska(härlig dialekt) hon hade varit med om mycket i sitt liv. Ni får gå på den föreläsningen om ni har möjligthet. :D Men kan säga att jag rös flera gånger underförälsningen och efteråt kände man sig alldeles bubblig inombors och vill ge massor av kärlek!


..

Så var de måndag igen. Idag ska vi åka och handla mat till hemmet. Ska ta mig en sväng förbi elixia och se om mitt kort har anlänt så ska jag eventuellt träna, tänkte sol idag med. Men först ska jag till posten och hämta min Internetdosa.

Helgen har iallfall varit underbar har haft väldigt mysigt och roligt med familjen. Det va gott att ha er här.


RSS 2.0