Veckan

Dena veckan har gått supper fort. I torsdag blev de en runda med A nere i city.  A är här ifrån så det var lite lättare att hitta allt. Vi tog även en kort tur ut till sandviken. En väldigt trevlig eftermiddag.
I Fredags möte jag och Niklas upp min familj på busscentralen och sedan åkte vi hem till oss. Idag visa vi runt dem lite i området vi bor i och tog även en tur nere på stan. Vi har även skrattat en massa och myst. Det är så kul att ha dem här.

Love and light


Löning

Äntligen är det dags för lönen. Det har kostat en del att flytta upp till Oslo. Så jag har dragit in på en del utgifter i några månader innan jag flyttade upp. Det kommer kännas så skönt att inte tänka på att man måste spara pengar hela tiden och inte kan una sig det man vill ha. Självklart ska jag lägga undan en slant varje månad till resekassan men de är inte samma sak för de är inte en påtvingad sparning.
Vi ska köpa en tvättmaskin så fort som möjligt, för tvätterier är inte hållbart. Så småning om ska vi även köpa en diskmaskin för att vi är lata.. Måste säga att vi har faktist sköt disken fint med vårt rullande system. 



"Pengar kan göra en lycklig ibland"  även om många påstår att det inte gör de. Men vem brukar inte vara glad när lönen kommer? Dessvärre är de ingen varaktig lycka när alla utgifter är betalda.


Love and Light


Kläder

Har beställt hem lite kläder från hm. Claudia tar med sig dem när hon kommer hit.

Listan:

Sport Bh

Mjukisbyxor
 Vantar

Och så ett par Jeans som jag inte hittar på bild . Det är vanliga mörka jeans.
Måste köpa lite mer mjukis kläder. Nu när man är dagisfröken så spenderar man väldigt mycket tid på golvet och leker och mat är inte ovanligt att få på sig..:P Så då är det bättre att ha rörliga kläder och bekväma. Tar man på sig den där älsklings tröjan en dag så kan man räkna med alla möjliga fläckar målafärg,mat, geg. Men de är så charmigt älskar små barn ! Men jag får börja använda vanich. Fast fläckar är jag ju van med. Jag är ju alltid lika klantig så drick och matfläckar är ju inget ovanligt bortsätt från att nu är det faktist inte bara jag som skapar dem!

Grattis syster

Jacquelin fyller år idag. Grattis och hoppas att du får en fin dag med massor av kärlek och Sötsaker i mängder. Nu är du en stor Jente !



I miss!

Längtar efter familjen börjar bli stor nu! Vill att min söta Ida ska vara här så jag kan gosa och leka med henne. Så klart saknar jag resterande familje medlemar, men dem är tyvärr inte lika söta. :P  Saknar brosan mycket, och han kommer tyvärr inte till helgen som är väldigt synd för de hade varit kul att se han. Mamma,Kalle och Clon saknar er också!
Jacki fyller år imorgon hon har blivit stor alldeles för fort. Kanske borde jag inse det nu? Hon är ju faktist  längre än mig, men och andra sidan vem är inte det. Jacki saknar dig får se vad jag hittar för pressent i Oslo till dig !!
Vi ses på Fredag Familjen Älskar er!

Ps.. Saknar även Niklas som har varit bort en vecka imorgon, hoppas att han kan komma hem på tisdag iallfall! Puss (L)

Mamma och Kalle
Mamma       Kalle                  Bror Robin                              Ida


        CLAUDIA                          Jacquelin                Niklas
              

Love and light


Fredag

Alltid lika härligt när man har helgen framför sig. Sedan att ingen har pengar helgen innan löning är en annan femma. Imorgon har jag bott här i tre uker. Dessa tre ukerna har gått fort har jobbat och vart ute en gång. Nu längtar jag efter att få shoppa massa kläder!  Vi har köpt lite öl som ska drickas men inte för mycket för imorgon ska vi träna. Ovälkommen issnö/slask snö faller ner från himlen. Ha en go helg

Love and light

Zzzz

Kom hem klockan halv nio. Tog en promenad hem från brogate med en arbetskammarat. Det behöveds få frisk luft!
Var hemma sent och nu är det bara sängen som väntar så godnatt.

Love and light


Gym

Så nu är blogg designen fixad. Nu ska jag snart duscha och sedan slå mig ner framför tven en stund. Imorgon är det en lång dag som väntar först jobbar man till fyra och sedan ska vi ha personalmöte klockan fem till åtta. Men de går får ta med mig extra mycket mat till jobbet imorgon. Sedan tänkte jag skaffa det där gym kortet med så man kan sätta igång med tränningen "beach 2009 here I come".


Love an light

ps

Ursäkta röran på bloggen men jag lyckades på ngt vis röra till det i kodmallarna så min header försvan fan!

Röra

Idag fick jag stå och vänta nästan 40 minuter på tunnelbanan för den var sen. Så jag var inte hemma förens halv sex. uch!! Så nu orkar jag ej laga mat eller ngt egentligen men jag måste iallfall diska så får jag kasta i mig mat från igår blev så mycket över. Ha de gott


Curry

Nu väntar sängen så nu får ni det sista inlägget för idag. Laga en go kyckling currygryta med ris idag. Sedan blev det lite godis till efterätt. Niklas åkte hem med brunberg idag till sweden så han kommer tillbaks om en vecka. Han behöver fixa lite med räkningar och andra viktiga ting. Imorgon ska jag iväg till ullernbydel för att lämna in några papper så jag kan få min lön denna månaden. Eftersom mitt skattekort krångla och efter många om och men fick det. Dock försent för nu behöver jag betala 50% i skatt denna månaden. Men som vår kära timbuktu säger "Det löser saj". Som tur är att jag får en lön från sverige denna månaden med.

Love and light


Pyjamas

Igår kväll: Mat,öl,fest,öl,mat,krogen,buss,hemma. En väldigt trevlig kväll vi hamna på en bar/Krog där vi satt en stund och chöta. Vi var hemma redan vid klockan ett. De är i och för sig bra eftersom det rullar damråttor på mitt konto.
Längtar tills lönen kommer så nära men endå så långt bort. Snart måste man laga mat och sedan ska jag dusch och övergå till pyjams som jag i övrigt har gått i hela dagen.

Lördag

Idag ska vi iväg och umgås med folk och sedan tar vi nog en tur och upplever nöjesvärlden i city.
Fram tills nu så har vi hunnit med att ta en tur till stortinget sedan har vi vandrat runt lite på vårt område och letat efter ltie mysiga bar/cafer de fanns rätt många. Rasmus laga en underbart go middag ! Nu ska jag ta mig en bers se om mammisen svarar på skyp och sedan göra i ordning mig för kvällen.

Love and Light

Du och Jag



Vad heter ni? Niklas och Andrea
Hur träffades ni? Vi träffades första gången i december månad och sedan i Mars. Redan då tyckte jag att det fanns ngt hos niklas som jag fasnade för. Sedan dröjde det till Juni månad då vi träffades för tredje gången på en husfest på sommaren och det var då alla fjärillar bubbla i hela kroppen av kärlek.
Hur länge har ni varit tillsammans? 3,5 år
Bor ni ihop? Ja Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej men jag håller på
Isåfall, vem kör bäst? Jag
Kommer du ihåg er första kyss? Japp det var i mars andra gången vi träffades.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var jag men han sägar att det var han.
Vem är äldst? Niklas
Vilka stjärntecken är ni? Niklas är tvilling och Jag är skytten
Vem fyller först på året? Niklas
Vem är längst? Niklas 1,89 mot mina 1,59
Vem sjunger bäst? Hmm bäst? Vi har iallfall riktigt roligt när vi sjunger Lipz eller kör gittarhero! Måste nog erkänna att han sjunger inte ritkigt lika dåligt som mig.
Håller ni i handen på stan? Oftast
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nopp
Vad har ni gemensamt? Vänner, Muisk,intresset att resa och äventyr. Ja väldigt mycket faktist
Blev du kär i första ögonkastet? Ja redan i decmber månad visste jag att det hände ngt med mig. Även om de dröjde ett halvår innan vi blev ihop och att man inte tänkte på varandra så varje gång vi träffades blev man röd och fnittrig.
Har ni någon speciell låt? Brown eyed girl-Van Morrison, Baby i love your way-Big Mountain.
Har ni några "fri kort"? Nej absolut inte
Har ni stora framtidsplaner? Ja de har vi, många resor.
Har ni gråtit i varandras armar? De har vi
Har ni varit utomlands tillammans? Ja det har vi varit
Vilket är ert bästa minne? Alla minnen är bäst
Vem lagar bäst mat? Jag kan mer maträtter än han men vi lagar ganska lik mat faktist.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi tittar på bra filmer och myser. Ibland sitter vi vid var sin dator och surfar. Lagar mat,duschar,...vardag vardag
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Vi pussas varje dag
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Vi bodde i samma stad
Blir du lätt svartsjuk? Jag har lärt mig att hantera det och litar på min Niklas upp till 100% så jag behöver inte bli svartsjuk Brukar ni bråka? Lite vardagsgnabb men riktigt stora bråk händer väl någon gång på året.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
 Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt på Niklas är vackert både personlighet och utseende. Älskar hans klarblå ögon:D Måste säga att han har en väldigt fin rumpa :P hehe
Pratar någon av er i sömnen? Han säger att jag pratar i sömnen

Ps läs Niklas blogg http://wrengen.blog.com


wekend

Äntligen helg! Det firar vi med att skåla in helgen med en öl.Ikväll blir en lugn kväll brunberg på besök.:D Rasmus är och möter han nu. Är uber trött så imorgon blir det en lång sovmorgon.

KöttförS sås

Så nu har jag fixat ett bank konto! Kortet är även ett Id eftersom man fick ta en bild och d-nummret står på det. Nu slipper jag flänga runt med mitt pass överallt. Glömde det hemma idag och när jag hade väntat och de var jag som stod på tur upptäckte jag att jag ej hade mitt pass med mig. Som tur var har jag min Niklas som var så snäll och kom ner med det till mig. :D Sedan tog vi en promenad hem från stan. Vi gick in i en byt,köp,begagnat handel med bara massa böcker,cd,filmer och hur många lp skivor som helst. Har redan bestämt vilka jag ska köpa när jag får lön. Tänkte sätta upp tre st över min säng.! Nu ska vi laga köttefärsås och spaghetti!

Elexia

Tunelbana hem från jobbet. Vi som sluta fyra idag tog sällskap hem de var trevligt att prata,jag är så sugen på att lära mig prata norska. Idag har jag lärt mig ännu mera ord det gäller bara att komma ihåg dem imorgon ska jag använda Taina så jag får in det i huvudet. Taina=Rita. Ska köpa mig ett gym kort på elixia. Prata med A idag som tränar där och hon sa att ett man kan köpa ett kort som man kan ha på alla elixia i Oslo. Det är nämligen så att de har olika saker alla har gym och pass sedan en spesifik sak som tex, tennishall, bad, thaispa och andra roliga utbud. Det här kanske blir tiden då jag verkligen börjar att träna och bry mig om min kropp. Måste få stabilare knän och vi ska inte tala om ryggen. Annars kommer jag vara sjukpensioner i 40 års åldern. Ha de!

Korsningen

Tänk vilka riktningar ens liv kan ta. Vi kommer till så många korsningar i livet som vi ska välja rätt väg på. Men vilken är den rätta vägen kanske det är fifty fifty.. Om livet skulle gå snett på något plan så kan man rätta till de i nästa korsning?
 
Alla bör vi haft problem i olika utsträckning för livet handlar om prövningar så att vi ska vara redo för nästa fas i livet.
Funderar över varför det går så snett och fel för en del människor.
Prata med en på jobbet om alla uteliggare jag har sett sen jag flytta hit till oslo(ca 1 uke) och hon sa så du har redan sett dem två ( finns tydligen nio kännda i oslo centrum. De jag har sett är han utan ett ben och den andre har inga fingrar på ena handen. Godtrogen som jag är trodde jag att det var riktiga uteliggare(luffare) Men hon sa : Nei ikke dem är narkomaner för dem har tydligen interljuvat nio av dem, finns säkert fler och ca 7 av dem hade hamnat i drog träsket pågrund av kärlek? Hon berätta att alla som läst hade blivit chokade utav att många av dem var 23-27 de ser ut och vara över 40 år det är drogerna som påverkat och att man lever utomhus.
 


Designe

Ska försöka fixa min designe så fort som möjligt det dumma är att headern är på mammas dator hemma i uddevalla och jag kan inte få in bilden måste försöka få tag på den. Så länge får det duga med den här fina.:P
Nu ska jag sova så jag orkar jobba hela dagen.


Mittbrev, de låter ritkigt bra så simpelt men det tog en stund att komma på! Hjärnan gick på högvarv!

Välkommen till min nya gammla blogg!

Byt blogg namn för tredje gången. Tror att jag har landat och kommer ha kvar detta namnet. 

Mina tidigare bloggnamn
stardust88.blogg.se
posionivy.blogg.se
mittbrev.blogg.se

Så välkommna till min "nya blogg" här kommer jag att skriva om mitt liv i oslo och allt som faller sig lämpligt för mig att skriva om. Hoppas att ni kommer till och trivas här på min blogg.
 


RSS 2.0